Biscuiti digestivi
Deși au o dulceață delicată, biscuiții digestivi nu sunt foarte dulci, ceea ce îi face să fie o alegere potrivită pentru a fi savurați alături de o ceașcă de ceai sau de cafea.
Acești biscuiți sunt apreciați pentru versatilitatea lor în bucătărie. Pot fi consumați ca atare, ca gustare sănătoasă, sau pot fi folosiți ca bază pentru deserturi precum cruste de tartă sau biscuiți sfărâmicioși pentru înghețată.
În plus, biscuiții digestivi sunt utilizați uneori ca ingredient în diverse rețete de deserturi, precum prăjituri cu biscuiți, cheesecake-uri sau deserturi cu ciocolată, oferind o bază crocantă și delicioasă.
Ingrediente: făină albă de grâu, zahăr, uleiuri vegetale (ulei de floarea soarelui cu conţinut ridicat de acid oleic, ulei de palmier) în proporţii variate, tărâţe de grău (8,8%), făină de grâu dietetică integrală (4%), sirop de glucoză, extract de malţ (din orz), agenţi de afânare (carbonat acid de amoniu, carbonat acid de sodiu) sare iodată, emulsifiant (lecitină din soia) aromă, acidifiant (acid citric) Poate conţine urme de susan, alune, nuci şi lapte.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică: 1957 kJ/466 kCal
Grăsimi: 16 g
inclusiv acizi grași saturați: 7,4 g
Glucide: 8 g
din care zaharuri: 21 g
Proteine: 8,7 g
Fibre: 6,2
Sare: 0,9 g
Recenzii
Nu există încă recenzii.